Mi az az ózongáz?

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő, azaz a léghigiénia.

Az ózonos fertőtlenítés hatékony a baktériumok, vírusok, penészgombák, poratkák, allergének, dohányfüst és egyéb kellemetlen szagok ellen.

Hogyan működik az ózonos autófertőtlenítés?

Az ózon fertőtlenítő hatása: Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Több info az ózonról a WIKI-n.

Autófertőtlenítés: a munka során az autó belsejét fertőtlenítjük ózon segítségével.

A fertőtlenítéshez csak az autóra van szükség, a fertőtlenítést géppel végezzük, a gép behelyezését természetesen maszkban és kesztyűben tesszük meg. Személyes kontaktra a fertőtlenítés során nincs szükség.

Kérje szolgáltatásunkat! Keressen minket telefonon, vagy a Facebookon.