STEVE – A FŐNÖK Több, mint 20 év autószerelői, 15 év szélvédőcserés tapasztalattal irányítja az általa alapított céget. Nem ismer kompromisszumot, ha a minőségről van szó. Nincs számára lehetetlen küldetés.

VIKI és DÉNES – nélkülük nincs szélvédőcsere. Mindenben IS segítenek. Időpont foglalás, üveg azonosítás, biztosítási ügyintézés. Csapatunk szíve – lelke.

TÖRPE – MOBIL MANÓ A mi kis szuperhősünk. Nem beszél sokat, viszont tudja mit csinál. Bármilyen autón bármilyen üveget kicserél. Gyorsan, pontosan és nagyon jól. Tényleg. Minimális a garanciális javítások száma, ha ő végzi a munkát, ezért általában őt küldjük ki helyszíni cserékhez.

A SZERELŐ CSAPAT -Az IXON mára a szélvédőcsere piac egyik meghatározó szereplője lett. Az egyetlen, kizárólag hazai tulajdonban lévő családi vállalkozás, kizárólag hazai munkaerőt foglalkoztat, kiváló minőségben dolgozunk, mivel nálunk a minőség a fontos, nem a mennyiség. Szerelő csapatunk jól képzett, dinamikus, profi csapat. Gyorsan és megbízhatóan dolgoznak a legmodernebb technológia alkalmazásával. Büszkék vagyunk rájuk.

MARKETING – ő kreálja a honlapot, írja a pimasz kommenteket és az érdekes információkat. A csapat nagy rajongója és támogatója.