STEVE – A FŐNÖK Már a pólyában is autót szerelt. Szét, vagy össze. Mindegy is. Nagyon precíz, nagyon profi, nagyon közérthető. Figyel, egyeztet, megszervez. És ha kell megjavít. Vezet. Versenyez. Pelenkáz. A legutolsó nem tartozik az üzleti szolgáltatások közé.

RICSKÓ – SALES Kedves, profi és tudja mitől döglik a légy. Rihárd jól képzett szerelő, ebben a csapatban legkedvesebb klienseinket bízzuk rá, és újak megszerzésével bíztuk meg. Ajánljuk az összes csinos hölgy figyelmébe.

TÖRPE – MOBIL MANÓ A mi kis szuperhősünk. Nem beszél sokat, viszont tudja mit csinál. Bármilyen autón bármilyen üveget kicserél. Gyorsan, pontosan és nagyon jól. Tényleg. Minimális a garanciális javítások száma, ha ő végzi a munkát, ezért általában őt küldjük ki helyszíni cserékhez.

SSSYKE- MAMAMARKETING – ő kreálja a honlapot, írja a pimasz kommenteket és az érdekes információkat. A csapat nagy rajongója és támogatója.

A CSAJOK – Ők végzik a háttérmunkát, segítenek a megrendelésekkel, biztosítási ügyintézéssel, üvegrendeléssel. Fontosak, kedvesek, jó fejek.